4 maanden…

Morgen is het 4 maand geleden dat mijn vader is gestorven. Ik zal waarschijnlijk nooit vergeten hoe mijn echtgenote klonk aan de telefoon. IK was nog bij een klant toen de GSM ging. Ze klonk ernstig, zeer ernstig. Ze vroeg me even apart te gaan en brak het nieuws, direct, zakelijk maar duidelijk. De rit naar huis duurde lang…ik geloofde niet echt de boodschap, kon ze niet vatten, niet plaatsen. Verdrietig was ik (nog) niet, alleen wat verdooft.

Een uur later was ik in het ouderlijk huis. Net op tijd voor de begrafenisonderneming te ontmoeten. Een brede man met een vriendelijk gezicht. Hij wist zeer goed waar hij mee bezig was, kalm en duidelijk.

Hij moest nog beginnen aan zijn taak en toen daagde het volledig… mijn vader was dood. Het was de start van een lange weg die me veel zwaarder is gevallen dan ik ooit had gedacht.

Het zal wellicht nog lang duren vooraleer ik het volledig heb geplaatst, maar ik heb goeie hoop dat deze blog me zal helpen.

Advertisements

One response to “4 maanden…

 1. Danny_Jeurissen

  Beste bij het lezen van deze tekst werd ik weeral heel stil en dan komen de herringen weer terug toen er mij werdt verteld dat men broer was overleden,je gelooft het niet het kan niet het mag niet maar het is zo.
  Ik had hem nog zoveel willen zeggen/vragen maar dat zal nooit meer gaan,en hier kunnen we niets aan veranderen dat maakt het allemaal nog pijnlijker…
  Ik wens je nog heel veel sterkte als ook voor je familie…
  Ooit heeft mij eens iemand gezegt.
  Mensen sterven alleen maar als er niemand meer aan hun denkt,en vermids we hun nooit zullen vergeten zullen ze ook nooit sterven…
  MVG
  Danny_Jeurissen (modelbouw forum)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s